Little Dutch Zonnekap autostoeltje 0+ – Pure - melange (jersey)

Met de stijlvolle Little Dutch zonnekap geef je het autostoeltje kleur. Het is de ideale oplossing om je kindje te beschermen tegen fel zonlicht, wind en regen. De zonnekap van Little Dutch is geschikt voor alle 0+ autostoeltjes en kan eenvoudig vastgemaakt worden. Verder is de kap gemaakt van katoen en wasbaar in de wasmachine. Mooi in combinatie met de bijpassende autostoelhoes en voetenzak van Little Dutch.
.
.
Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren uit de collectie Pure: Blue, Mint, Grey, Pink, Indian Red en Ochre.
.
.
De Pure collectie van Little Dutch is een effen collectie, bestaande uit zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Pink, Grey, Indian Red en Ochre. Het speciaal geweven katoen is superzacht, soepel en daarom perfect voor de allerkleinsten. De unieke structuur van de stof zorgt bovendien voor een luxe styling en uitstraling van iedere baby- of kinderkamer.
.

Productkenmerken
- Biedt bescherming tegen zon, wind en regen
- Geschikt voor groep 0+ autostoeltjes
- Materiaal: 100% katoen
- Wasbaar in de wasmachine op 30°C

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Little Dutch Zonnekap autostoeltje 0+ – katoen

Met de stijlvolle Little Dutch Zonnekap geef je het autostoeltje kleur. Het is de ideale oplossing om je kindje te beschermen tegen fel zonlicht, wind en regen. De zonnekap van Little Dutch is geschikt voor alle 0+ autostoeltjes en kan eenvoudig vastgemaakt worden. Verder is de kap gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine. Mooi in combinatie met de bijpassende autostoelhoes en voetenzak van Little Dutch.
.
.
Verkrijgbaar in drie collecties: Adventure, Waves en Little Stars.
.
.
De Adventure collectie van Little Dutch neemt kindjes mee op avontuur. De serie bestaat uit 4 kleuren; Blue, Pink, Mint en Grey, en het dessin kent vrolijke moderne illustraties van tipi’s, wilde dieren en natuurlijke elementen.
Een avontuur overdag sluit je af onder een prachtige sterrenhemel. De collectie Little Stars sluit aan bij het avontuurlijke thema en heeft een lief patroon van kleine sterretjes en stipjes. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Pink, Mint en Grey.
De Waves collectie is met haar witte golvende stipjes in de kleuren Pink, Mauve, Mint of Beige een rustige basis en de producten uit deze serie zijn mooi in combinatie met de andere collecties.
.
.
Productkenmerken
- Biedt bescherming tegen zon, wind en regen
- Geschikt voor groep 0+ autostoeltjes
- Materiaal: 100% katoen
- Wasbaar in de wasmachine op 30°C

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.