Little Dutch hoeslaken wieg - Pure - melange (jersey)
Het Little Dutch hoeslaken is elastisch en vouwt zich hierdoor netjes om ieder matrasje. Perfect in combinatie met een Little Dutch wiegdeken uit de Pure collectie.
.
.
Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren uit de collectie Pure: Blue, Mint, Grey, Pink, Indian Red en Ochre.
.
.
De Pure lijn van Little Dutch is een effen collectie, bestaande uit zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Pink, Grey, Indian Red en Ochre. Het speciaal geweven katoen is superzacht, soepel en daarom perfect voor de allerkleinsten. De unieke structuur van de stof zorgt bovendien voor een luxe styling en uitstraling van iedere baby- of kinderkamer.
.
.
Productkenmerken
Afmeting: 40 x 80 cm
Materiaal: 100% jersey
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Little Dutch hoeslaken wieg - katoen
De katoenen stof van het Little Dutch hoeslaken is elastisch en vouwt zich hierdoor netjes om ieder matrasje. Het hoeslaken is in diverse dessins verkrijgbaar en is perfect te combineren met een Little Dutch wiegdeken.
.
.
Verkrijgbaar in drie collecties: Adventure, Waves en Little Stars.
.
De Adventure collectie van Little Dutch neemt kindjes mee op avontuur. De serie bestaat uit 4 kleuren; Blue, Pink, Mint en Grey, en het dessin kent vrolijke moderne illustraties van tipi’s, wilde dieren en natuurlijke elementen.
Een avontuur overdag sluit je af onder een prachtige sterrenhemel. De collectie Little Stars sluit aan bij het avontuurlijke thema en heeft een lief patroon van kleine sterretjes en stipjes. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Pink, Mint en Grey.
De Waves collectie is met haar witte golvende stipjes in de kleuren Pink, Mauve, Mint of Beige een rustige basis en de producten uit deze serie zijn mooi in combinatie met de andere collecties.
.
.
Productkenmerken
Afmeting: 40 x 80 cm
Materiaal: 100% katoen
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.