Little Dutch wieg dekenovertrek - Pure - melange (jersey)
Wat is er nu fijner dan onder een heerlijk zacht deken te liggen? Je wil niets liever dan slapen onder het Little Dutch dekenovertrek uit de collectie Pure. Het overtrek en de kussenhoes zijn beide mooi afgewerkt en hebben een moderne bies in dezelfde kleur als het beddengoed.
.
.
Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren uit de collectie Pure: Blue, Mint, Grey, Pink, Indian Red en Ochre.
.
.
De Pure lijn van Little Dutch is een effen collectie, bestaande uit zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Pink, Grey, Indian Red en Ochre. Het speciaal geweven katoen is superzacht, soepel en daarom perfect voor de allerkleinsten. De unieke structuur van de stof zorgt bovendien voor een luxe styling en uitstraling van iedere baby- of kinderkamer.

.
Productkenmerken
Afmetingen: 70 x 100 cm
Materiaal: 100% jersey
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Little Dutch wieg dekenovertrek - katoen
Een prachtig opgemaakt bedje zorgt gelijk voor meer sfeer in de kinderkamer. Het dekenovertrek van katoen heeft een goed ademend vermogen. De stof voelt comfortabel aan en blijft mooi van kwaliteit. Het beddengoed uit de Adventure collectie heeft aan één zijde het Adventure dessin en aan de andere kant het Sprinkles dessin. Bij de Waves, Little Stars en Spring Flowers collectie bestaat het beddengoed uit één all-over print. Het overtrek en de kussenhoes zijn beide mooi afgewerkt en hebben een moderne bies in dezelfde kleur als het beddengoed.
.
.
Verkrijgbaar in vier collecties: Adventure, Waves, Little Stars en Spring Flowers.
.
.
De Adventure collectie van Little Dutch neemt kindjes mee op avontuur. De serie bestaat uit 4 kleuren; Blue, Pink, Mint en Grey, en het dessin kent vrolijke moderne illustraties van tipi’s, wilde dieren en natuurlijke elementen.
Een avontuur overdag sluit je af onder een prachtige sterrenhemel. De collectie Little Stars sluit aan bij het avontuurlijke thema en heeft een lief patroon van kleine sterretjes en stipjes. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Pink, Mint en Grey.
De Waves collectie is met haar witte golvende stipjes in de kleuren Pink, Mauve, Mint of Beige een rustige basis en de producten uit deze serie zijn mooi in combinatie met de andere collecties.
De Spring Flowers print is heerlijk meisjesachtig, vrolijk en lief. Dankzij het gebruik van kleuren uit de andere series past dit dessin uitstekend bij veel Little Dutch producten.

.
Productkenmerken
Afmetingen: 70 x 100 cm
Materiaal: 100% katoen
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.