Little Dutch washand (set van 3)

De hydrofiele washandjes van Little Dutch zijn onmisbaar tijdens het badderen! Ze voelen zacht aan en zijn prettig in gebruik door een hoog absorptievermogen. Ideaal om je kindje mee te wassen.
.
.
Verkrijgbaar in de volgende sets van drie:
Pure Blue, Grey, Mint
Pure Indian Red, Grey, Ochre
Pure Pink, Grey, Pink
Spring Flowers, Pure Pink, Spring Flowers
Adventure Blue, Sprinkles Blue, Adventure Blue
Adventure Mint, Sprinkles Mint, Adventure Mint
Adventure Pink, Sprinkles Pink, Adventure Pink
Waves Mint, Waves Beige, Waves Mint
Waves Pink, Waves Mauve, Waves Pink
.
.
De Pure collectie van Little Dutch is een effen collectie, bestaande uit zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Pink, Grey, Indian Red en Ochre. Het speciaal geweven katoen is superzacht, soepel en daarom perfect voor de allerkleinsten. De unieke structuur van de stof zorgt bovendien voor een luxe styling en uitstraling van iedere baby- of kinderkamer.
.
.
De Adventure collectie van Little Dutch neemt kindjes mee op avontuur. De serie bestaat uit 4 kleuren; Blue, Pink, Mint en Grey, en het dessin kent vrolijke moderne illustraties van tipi’s, wilde dieren en natuurlijke elementen.
Een avontuur overdag sluit je af onder een prachtige sterrenhemel. De collectie Little Stars sluit aan bij het avontuurlijke thema en heeft een lief patroon van kleine sterretjes en stipjes. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Pink, Mint en Grey.
De Waves collectie is met haar witte golvende stipjes in de kleuren Pink, Mauve, Mint of Beige een rustige basis en de producten uit deze serie zijn mooi in combinatie met de andere collecties.
De Spring Flowers print is heerlijk meisjesachtig, vrolijk en lief. Dankzij het gebruik van kleuren uit de andere series past dit dessin uitstekend bij veel Little Dutch producten.
.
.
Productkenmerken
Afmeting: 21 x 14 cm
Materiaal: 100% katoen
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.