Little News

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws!

Hoera! Precies op de uitgerekende datum is Sophia ter wereld gekomen.

Zoals u wellicht weet, hebben wij bij Little Dutch het Sophia Kinderziekenhuis omarmd als ons goede doel. Wij steunen dit goede doel als gloednieuwe ambassadeur van de Stichting vrienden van het Sophia. In deze rol hebben wij een product ontwikkeld; de pop "Sophia".
 
Sophia heeft nog maar net haar oogjes geopend en is al meteen geveild voor het goede doel tijdens het Lichtjesdiner 2019 op 7 december jl. Hier heeft zij een prachtig bedrag opgebracht dat bestemd is voor het Sophia Kinderziekenhuis.
 
Nu moet Sophia het even rustig aan doen, dus kan ze nog geen bezoek ontvangen. Maar vanaf januari 2020 zullen we haar voorstellen aan het grote publiek.
 
Little Dutch draagt de Stichting Vrienden van het Sophia een warm hart toe. Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit mooie goede doel? Dat kan. Een aanzienlijk deel van de opbrengst van elke verkochte Sophia-pop komt namelijk ten goede aan het Sophia kinderziekenhuis.
 
Foto’s: Rob Jelsma fotografie

Little Dutch bekroont 10-jarig jubileum met samenwerking de Stichting Vrienden van het Sophia

Samen met zakenpartners, vrienden, familie en relaties vierde Little Dutch vrijdag 28 juni zijn 10-jarig jubileum. Onder het genot van een hapje, drankje en dansje werd er stil gestaan bij de afgelopen 10 jaar. Naast de viering van het 10-jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand, maakten de eigenaren Rinke van der Helm en Ad Ammerlaan de nieuwe samenwerking met de Stichting Vrienden van het Sophia bekend.

In samenwerking met de Stichting Vrienden van het Sophia, verbonden aan het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis, ontwerpt Little Dutch, samen met partner Tiamo, nieuwe speelgoed artikelen gebaseerd op de mascottes van het ziekenhuis. Verwacht wordt dat het eind 2019 verkrijgbaar zal zijn in de winkel, waarbij een deel van de opbrengst naar de stichting gaat.

Founder/Designer Rinke Van der Helm:“Wat 10 jaar geleden begon als een leuke hobby, werd een droom die werkelijkheid is geworden. Dat wij het 10-jarige bestaan van Little Dutch mogen vieren met zo een mooie samenwerking, voelt als een bekroning op het harde werken”.  

Vanaf een kleine zolderkamer startte Rinke van der Helm samen met haar zus de webshop ‘Kus van Zus’, door zelf ontworpen lampenkappen te verkopen. Twee jaar later startte Rinke haar eigen label; Little Dutch. Inmiddels, 10 jaar later, is Little Dutch uitgegroeid tot een serieuze Europese speler op het gebied van baby- en kinderkamer accessoires. Een solide bedrijf dat zijn impact wil achterlaten door te creëren en telkens opnieuw te verrassen.


Negenmaandenbeurs 2019

Voor je het weet is zover en zien we elkaar op de Negenmaandenbeurs! We hebben er weer ontzettend veel zin in! Jij ook?

Kom woensdag 20 februari t/m zondag 24 februari 2019 naar onze stand 08.512 in Hal 8. Ook dit jaar hebben we speciale beursaanbiedingen, mis het niet!

Bestel jouw toegangskaarten online.

https://www.negenmaandenbeurs.nl


Spielwarenmesse 2019

BEZOEK ONS TIJDENS DE SPIELWARENMESSE IN NÜRNBERG 30 JANUARI TOT EN MET 3 FEBRUARI 2019 - STAND E-01 IN HAL 2.

www.spielwarenmesse-eg.de


Kind und Jugend 2018

Net als andere jaren is Little Dutch aanwezig op de Kind und Jugend beurs 2018 in Keulen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand op een nieuwe locatie in hal 10.1. Wij presenteren hier nieuwe producten en tevens vernieuwde collectie.

Wanneer:             20 t/m 23 september 2018
Openingstijden:  09.00 uur – 18.00 uur
Stand:                   Hal 10.1 – nieuw stand nummer: H-028
Locatie:                Koelnmesse GmbH te Keulen Duitsland
Informatie:           www.kindundjugend.com

 

Tijdens de beurs ontvangt u 5% korting op uw order*.
(*deze korting geldt alleen op orders die in de stand/op de beurs geschreven worden).


Wij zien u graag in onze stand op de Kind und Jugend!