ESSENTIALS & LIFESTYLE PRODUCTS FOR BABIES AND KIDS

Sinds de oprichting is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Met meer dan 500 verkooppunten, zowel offline als online biedt het merk meer dan 250 kinderartikelen, accessoires en speelgoed voor baby's en kinderen. Onze missie is het creëren van functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling.

Ieder jaar introduceert Little Dutch een nieuw thema en een nieuwe textielcollectie. Wat onze verschillende collecties kenmerkt, is dat de dessins en kleuren worden opgenomen in alle productcategorieën. Alle kleuren komen overeen met verschillende collecties en producten uit andere categorieën. Of het nu gaat om essentials, speelgoed, babykleding of decoratie. Little Dutch artikelen zijn trendy, maar toch tijdloos – zodat je eindeloos kunt combineren.

HET LITTLE DUTCH TEAM
We houden van wat we doen! Het Little Dutch team doet er alles aan om de liefde in de ontwerpen tot uitdrukking te brengen. Onze creatieve en bekwame medewerkers werken met passie aan het ontwerp en de uitbreiding van het Little Dutch assortiment. Je kunt ons vinden op de belangrijkste beurzen om onze creaties met je te delen. We zijn ook erg actief op sociale media en we hebben een uitstekende interactie opgebouwd met onze echte volgers wereldwijd.

Word ook een fan, als een klant of een consument. Of allebei!

Enjoy the little things